Tärkeintä ruokailuissakin, ainakin itselle on se vaihtelu. Syömiset olisi tärkeintä kuitenkin pystyä pitämään sitä omaa tavoitetta ja kehitystä edistävänä. Eikä niin että syödään parsaa ja kanaa 3 päivää ja sen jälkeen 4 päivänä syödään pari saarioisen mikropizzaa.
Omasta mielestäni jokaisen kannattaakin miettiä, mikä on sellainen systeemi millä saa pidettyä ne proteiinit, tarvittavat rasvat ja hiilarit riittävällä tasolla vuodesta toiseen. Eikä niin että eliminoidaan gluteeni, maitotuotteet ja kaikki valkoinen sokeri, ja ollaan todella tiukalla ruokavaliolla 3 kuukautta ja sen jälkeen palataan takaisin sipsien pariin loppuvuodeksi.
Aamupala
1 kpl
kauramuhku sämpylä
50g
snellmann kalkkunafile
30g
polar 10%
20g
luomusuolakurkku
170
g arla proteiinijugurtti
387
kcal. 8 rasvaa. 40 hiilaria. 39 proteiinia. ja 5 g kuitua.
Ennen
treeniä / Treenin jälkeen
1
dl granaattiomenamehu
1
kpl banaani (n.100g kuorittuna).
257
kcal. 3 rasvaa. 48 g hiilaria. 5 g proteiinia.
Ateria 1
70
g riisi, kuivapaino
200
g broileri, raakapaino
35
g luomupunajuuri säilötty
30
g heinz curry mango sauce
601
kcal. 14 g rasvaa. 63 g hiilaria. 53 g proteiinia ja 2 g kuitua
Ateria 2
200
g Paistijauheliha alle 10 % rasvaa
20 g
ketsuppi
40
g luomufeta
70
g kurkku
30
g tomaatti
30
g paprika
10
g salaatinkastike
548
kcal. 35 g rasvaa. 11 g hiilaria. 49 g proteiini 2 g kuitua.
Iltapala
1
kpl kauramuhku
30
g polar 10 %
40
g chorizo makkaraa
3
kpl isoja luomumunia
kourallinen
tuoretta pinaattia
644
kcal 42 g rasvaa, 26 g hiilaria, 47 g proteiinia, 3 g kuitua.
Yhteensä: 2536
kaloria. 102 g rasvaa. 188 g hiilihydraattia. 193 g proteiinia ja 12
grammaa kuitua.
Tähän päälle tulee vielä lisäravinteina n. 50 g proteiinia ja 50 g hiilaria, josta n. puolet on kuitua. En niitä nyt tähän laskenut enkä merkannut sen tarkemmin mukaan, koska "oikean" ruuan tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa. Ja lepopäivinä lisäravinteet eivät käytänössä itselläkään kuulu mitenkään päivän syömisiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti