Itsellä oli tavoitteena pitää paino tasan samana mitä se oli lähtiessä, vaikka tiesin että matkalla tulen oluen tai parikin, sekä viiniä maistelemaan. On jätettävä sitten ruokaa jossain vähän vähemmälle, ja pysyttävä ainakin mahdollisimman hyvissä ruuissa, jos meinaan painon säilyttää ja silti nauttia lomasta, esim. viinin muodossa!
Laitan tähän nyt hieman kuvakokoelmaa millaisia annoksia tuli syötyä todella pienellä, alle 7 tuhannen asukkaan saarella. Se selitys, että tarjolla ei ole kuin ranskalaisia ja uppopaistettua lihaa ei pitäisi olla kenenkään kilojen syy!
![]() | |
Lihaa ja uuniperunaa tomaattikastikkeessa, aivan loistavan makuinen! |
![]() |
Hieman eksoottisemmin miekkakalaa, perunaa ja kurkkua. |
![]() |
Broileria vartaassa, perunan ja tomaatin kanssa. |
![]() | ||
Kanaa ja riisiä pippurisessa kastikkeessa, missä oli yllättävän vähän kermaa vaikka mausta olisi toisin luullut. |
Sitten treeneihin. Olen löytänyt olkapäille kaksi, ainakin itselle loistavasti toimivaa komboa trisettien muodossa. Silloin kun tuntuu, että perus pystypunnerrus istuen 80 kilolla ei maistu, on tämä pystypunnerrus trisetti, varsinkin tuon videollakin nähtävän vipunosto kombon jälkeen aivan loistava. Painoa ei juurikaan tarvi käyttää ja silti polte ja turvotus olkapäissä on aivan järkyttävä! Suosittelen lämpimästi.
Noiden kahden videolla nähtävän setin lisäksi olen usein ottanut vielä ristitaljassa jonkun vipari, pystysoutu triplan, mutta nuo videolla nähtävät ovat ehdottomat suosikit.
Tässä pätkäää olkapäätreenistä:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti